Щиро вітаємо колектив Харківського національного університету внутрішніх справ із 26-ю річницею! 26 років – це вік молодості і розквіту. За ці роки зроблено багато, збудовано міцний фундамент, завойовано авторитет. Університет займає гідну позицію серед закладів вищої освіти України, має досягнення, здійснює великий вплив на кадровий та інтелектуальний розвиток держави.

Сумська філія робить значний внесок у загальну справу – формування Університету як сильного, конкурентоспроможного закладу на ринку освітніх послуг. Науково-педагогічний колектив, здобувачі освіти та випускники Сумської філії служать благородній справі пошуку істини, зміцнення законності, розбудови демократичного суспільства.

Бажаємо колективу Університету невичерпних сил і наснаги. Нехай ваш досвід і професіоналізм, величезний інтелектуальний потенціал надалі служитиме зміцненню нашої країни.

Сердечно бажаємо вам широких і щасливих доріг, оптимізму і віри, здійснення усіх планів, намірів та сподівань, здоров’я та удачі, родинного свята!

З повагою колектив Сумської філії