Суддя Зарічного районного суду м. Суми Марина Сорока та професор кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Наталія Горобець провели online-зустріч з курсантами та студентами Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. Говорили про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Марина Сорока розпочала виступ з порядку складання протоколу про притягнення до адміністративної відповідальності, як складаються схеми ДТП, які можуть бути докази у справі, як розглядається така категорія справ у суді. Окремо зупинилася на розгляді справ про притягнення до адміністративної відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Навела приклади, які правила дорожнього руху найчастіше порушують автомобілісти. На поставлені питання здобувачі вищої освіти отримали вичерпні відповіді.

Сподіваємося, що студенти та курсанти провели час цікаво та з користю, що сприятиме формуванню поваги до суду, підвищенню рівня правової культури.