У гуртожитку Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено організаційні збори серед його мешканців.

Дані збори проводилися з метою дотримання карантинних вимог, спричинених пандемією COVID-19, щодо виборів старости гуртожитку та створення пожежних команд.

На зборах були присутні: директор філії Сергій Лукаш, провідний фахівець ВКЗ Ганна Мітітєл, комендант гуртожитку Світлана Білан. Сергій Станіславович наголосив про важливість дотримання карантинних норм та правил внутрішнього розпорядку.

На посаду старости балотувалися: Ващенко Юлі (студентка 2 курсу, яка мешкає у кімнаті №205) та Панасенко Вікторія (студентка 4 курсу, мешканка кімнати № 213). За результатами голосування перемогу в один голос здобула Панасенко Вікторія.

До складу пожежних команд ввійшли: Деулін Дмитро ( кімната №107), Моргун Сергій (кімната №106), Якименко Максим ( кімната №107), Мішков Влад ( кімната № 107); 2 команду - Полулях Андрій (кімната №209), Дмитришин Руслан та Міненко Максим ( мешканці кімнати № 209), Сидорець Кирило і Богдан Олександр (кімната №208).