Круглий стіл «Результати та перспективи впровадження Стратегії деокупації Донбасу «Механізм малих кроків» відбувся в Маріуполі. На відкритті обговорення всіх присутніх привітав начальник ГУНП в Донецькій області, генерал поліції третього рангу Микола Семенишин, який наголосив на актуальності теми засідання.

Про роль правоохоронних органів в реалізації Стратегії деокупації наголосив Радник Міністра внутрішніх справ Іван Варченко. Також він висловив особисту думку щодо доповідей, відмітивши нашу курсантку Анастасію Даниленко, яку підготувала кандидат юридичних наук, доцент Горобець Н.О. та особисто спілкувався з усіма.

Підсумовуючи очільник поліції Донецької області Микола Семенишин підкреслив на важливості обміну досвідом та реалізації кращих практик правоохоронної діяльності, створенні поліції діалогу, тому як реалізується Стратегія деокупації. «Головне бажання змін» - зауважив генерал.

«Робимо загальну справу і в цьому наша сила!» - цими словами ректор ДЮІ МВС України Сергій Вітвіцький завершив роботу Круглого столу.