Згідно з Положенням про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка конкурс проводився для студентів і курсантів закладів вищої освіти усіх форм власності – у три етапи (з листопада по березень).

Курсант Сумської філії ХНУВС Валентин Даньков гідно представив Сумщину й університет у лютому 2020 року на ІІІ фінальному етапі конкурсу, демонструючи власну позицію щодо розуміння творчої спадщини Великого Кобзаря.

Валентин показав свої знання з рідної мови, майстерність у володінні художнім словом через призму художнього спадку Тараса Шевченка, за що спільним рішенням оргкомітету та журі фінального туру Конкурсу нагороджений диплом ІІІ ступеня фінального етапу Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Щиро вітаємо з перемогою нашого курсанта та його наукового керівника кандидата філологічних наук, доцента, професора кафедри гуманітарних дисциплін Валентину Василенко й бажаємо нехай у всіх планах і починаннях їх супроводжують яскравий успіх і творчі перемоги, наукова діяльність приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення!