Доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Ніловою Наталією Марківною в рамках вивчення дисципліни «Менеджмент» для студентів третього курсу денної форми навчання було організовано проведення заняття за участю Марії Нілової, яка працює у компанії PwC – PricewaterhouseCoopers (Бельгія).

В рамках вивчення теми «Планування в організації» вона поділилася практичним досвідом роботи у компанії PwC, яка входить у так звану велику четвірку аудиторських компаній світу.

Гостя розповіла присутнім про особливість і значення функції планування у діяльності компанії загалом, так і для забезпечення ефективності реалізації проектів. Також зупинилась на процедурі формування команди проекту, зокрема як відбувається відбір та які вимоги висуваються до працівників, що претендують на участь у ньому.

Бесіда пройшла жваво, у формі діалогу, а щирість, молодість і наявний досвід доповідача сформували атмосферу невимушеності і фаховості.