Вихованці Сумського міського центру науково-технічної і творчої молоді відвідали Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ. Для маленьких гостей працівники поліції організували екскурсію по території центру первинної професійної підготовки «Академія поліції». Діти дізналися про роботу поліцейських, побачили бойовий та мультимедійний тири, де відбуваються навчально-тренувальні стрільби слухачів та курсантів, ознайомилися з умовами їх проживання та навчання.

Гостям була організована виставка зброї та спеціальних засобів, а також розказано про основні види вогнепальної зброї, яка знаходиться на озброєнні в Національній поліції.

Діти мали можливість відчути себе справжніми поліцейськими – одягнути бронежилет, тактичну поясну систему, взяти до рук спеціальні засоби та зброю. Також працівники поліції продемонстрували малюкам в спортивній залі володіння прийомами рукопашного бою.

Було продемонстровано відеоролики із життя слухачів та курсантів Харківського національного університету. Багато діточок після візиту до Сумської філії ХНУВС запевнили, що стануть в майбутньому правоохоронцями і захищатимуть нашу країну від ворогів.