У рамках плану профорієнтаційної роботи доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Світлана ВИГАНЯЙЛО провела профорієнтаційну бесіду з учнями 11-го класу та старшокласниками КУ Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 ім. А.С. Мачуленка.

На зустрічі учні ознайомились із закладом вищої освіти, спеціальностями, за якими ведеться підготовка здобувачів освіти, особливу увагу було акцентовано на перевагах навчання у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ та нові спеціальності, за якими буде здійснюватися набір у 2024 році за державним замовленням.

Світлана ВИГАНЯЙЛО розповіла про актуальність і необхідність у сучасному суспільстві професій, які можна здобути, навчаючись за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію щодо умов та особливостей навчання. Учні отримали відповіді на запитання про перспективи подальшого працевлаштування, а також корисні поради щодо підготовки до НМТ.

Зустріч відбулась у дружній та невимушеній обстановці. Дякуємо керівництву навчального закладу за надану можливість поспілкуватись із майбутніми абітурієнтами.