З метою формування здорового способу життя та з нагоди відзначення Дня здоров’я для студентів 1 та 2 курсів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність» ( куратори Лук’янихіна О.А., Парфентій Л.А., Дементов В.О., Самойлова Ю.І., Демиденко Н.М., Шуміло О.М.), було організовано та проведено виховний он-лайн захід за участі старшого інспектора сектору зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Сумській області капітана поліції Оксани Красовської.

Під час заходу поліціянтка провела бесіду на тему «Профілактика шкідливих звичок», яка є важливою і актуальною в сучасному суспільстві. Вона ознайомила студентів зі шкідливими звичками, які викликають залежності, а саме: куріння, вживання алкоголю, наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів. Учасники заходу обговорили наступні аспекти небезпечних залежностей: причини та наслідки шкідливих звичок, способи їх попередження у молоді, позитивні альтернативи шкідливим звичкам тощо. Захід пройшов у форматі «запитання-відповіді».

Оксана Красовська наголосила на основних проблемах шкідливих звичок, які серйозно можуть підірвати фізичне та психічне здоров'я, погіршити якість життя людини, а іноді навіть призвести до смертельних наслідків.

Провідний фахівець відділення кадрового забезпечення Ганна Мітітєл подякувала представниці поліції за співпрацю, за змістовний просвітницький захід, який надважливий у вихованні молоді, бо він активно пропагує здоровий спосіб життя.