За ініціативи викладачів кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії Анни Решитько та Юлії Самойлової для курсантів 1 курсу було організовано та проведено бінарне заняття у межах вивчення дисципліни «Іноземна мова» з теми «Місце злочину» за участю Ярмака Єгора Сергійовича, інспектора СРПП (ВП №1 м. Глухів) Шосткинського РУП ГУППН у Сумській області, лейтенанта поліції; Комаровича Андрія Сергійовича, оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції, лейтенанта поліції.

Мета заходу - поглибити знання курсантів за темою та ознайомити їх із практичною роботою правоохоронців. Під час заняття гості розповіли курсантам про поняття місця злочину та його значення у розслідуванні, види та типи слідів , які можна виявити на місці злочину, методи та правила роботи слідчо-оперативної групи, практичні приклади розслідування злочинів.

Курсанти мали можливість задати питання правоохоронцям, ознайомитись із криміналістичною технікою, відпрацювати термінологію іноземною мовою.

Заняття вийшло цікавим та пізнавальним. Курсанти отримали багато корисної інформації про роботу правоохоронців та важливість дотримання законності.

Висловлюємо щиру вдячність Ярмаку Єгору Сергійовичу та Комаровичу Андрію Сергійовичу за цікаве та змістовне заняття.