Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС, кандидат філософських наук Тетяна Пономаренко та провідний фахівець Валерій Кудрявцев 05 березня 2024 року з метою профорієнтаційної роботи завітали на батьківські збори КУ Сумська ЗОШ № 20.

«Знання. Закон. Честь» – такими словами розпочався профорієнтаційний захід, в ході якого представники Сумської філії ХНУВС презентували спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти; розкрили особливості вступу та організації освітнього процесу у філії, зосередивши увагу на перевагах навчання, адже юридична освіта є досить перспективною та є гарантією впевненості у майбутньому. Під час заходу було переглянуто два відеоподкасти про навчання у філії, надані профорієнтаційні буклети, а також обговорені усі питання, що стосуються підготовки до НМТ та вступу до нашого закладу вищої освіти.

Після проведення профорієнтаційного заходу батькам здобувачів загальної середньої освіти випускних класів КУ Сумська ЗОШ № 20 були надані індивідуальні консультації щодо хвилюючих питань.