У сучасному світі цифрові технології упевнено завойовують усі сфери нашого життя, а правова галузь не є винятком! Цифровізація в праві – це не просто тенденція, а невід'ємна складова сучасного правознавства. Тож здобувачі-учасники осередку Європейської асоціації студентів права ELSA Sumy, що функціонує на базі Сумської філії ХНУВС, організували та провели Національний вебінар «Цифровізація в правовому регулюванні та наданні юридичних послуг». Спікером заходу було запрошено в.о. керівника апарату Господарського суду Сумської області Олександра Лебедя.

Під час вебінару учасники дізналися про тенденції цифровізації у правовому середовищі, вплив штучного інтелекту та автоматизації на надання юридичних послуг, захист даних та приватність у цифровому віці, цифрові інструменти для підтримки правозахисту та судочинства тощо.

У заході взяли участь студенти-правознавці з різних куточків України – Сум, Києва, Львова, Харкова, Чернівців та інших міст. Тож, незважаючи на виклики збройної агресії, активна молодь об’єднується, щоб разом відкривати нові горизонти у сфері права.