14 лютого 2024 року доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Володимиром Дементовим згідно з планом роботи куратора було організовано та проведено кураторську годину зі студентами групи СФ-ПДдср-23-2 з нагоди відзначення Дня єднання України та до Дня Державного герба України.

У рамках зустрічі були підняті та обговорені питання важливості та необхідності єдності української нації, особливо під час війни, допомоги та взаємопідтримки один одного. Студенти поділились особистим досвідом щодо проявів єднання населення навколо спільного лиха, які вони мали змогу спостерігати, зокрема й під час тимчасової окупації населених пунктів Сумщини. Під час емоційного обговорення цих питань дійшли висновків, що такі яскраві приклади поведінки наших людей щодо допомоги та підтримки один одному під час війни мають стати взірцем та певним стандартом для наслідування у повоєнні часи, прикладом, на якому мають виховуватись майбутні покоління молоді України. Також були обговорені питання важливості гідного ставлення молоді до символів нашої державності, зокрема до Державного герба України, який є символом єднання нашої нації, її непереможності, незламності, свободи та незалежності.

Отже, велика вдячність студентам групи СФ-ПДдср-23-2 за емоційну активність, небайдужість, стійку громадянську позицію та єднання навколо нашого спільного прагнення до Перемоги та Миру!