У рамках виховної кураторської години для студентів першого курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальністю «Право», було організовано  та проведено  інформаційно-просвітницький он-лайн захід до Дня безпечного Інтернету, за участі старшого інспектора з особливих доручень відділу протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України майора поліції Бухтіарова Артема Геннадійовича.
 
Мета заходу - підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу,  поширення  знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед  молоді. 
 
Спікер заходу Артем Бухтіаров ознайомив студентську молодь із  основними правилами безпечного користування Інтернетом,  розповів, як  навчитися розпізнавати он-лайн-загрози та протистояти їм,  акцентував увагу  на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі, а також презентував проєкт «BRAMA», метою якого є протидія дезінформації та популяризація безпечного поводження в Інтернеті.
 
Здобувачі вищої освіти отримали цікаві та корисні поради щодо життєдіяльності в інформаційному суспільстві. Вони усвідомили важливість відповідального та етичного використання Інтернету.
 
Разом ми можемо зробити Інтернет безпечнішим!