25 січня 2024 року доцентом кафедри соціально-економічних дисциплін Володимиром Дементовим та провідним спеціалістом Сумської філії ХНУВС, відповідальним за вступ, Валерієм Кудрявцевим за участі курсантів 3-го курсу Даніїла Михайлика та Іллі Іщенка організовано та проведено профорієнтаційну зустріч з учнями 11-х та 10-х класів ЗОШ № 18 м. Суми.

В рамках зустрічі, яка відбулась в актовій залі школи, учнів було ознайомлено з умовами вступу, особливостями та перевагами навчання в Сумській філії ХНУВС, зокрема про повне бюджетне забезпечення (проживання, харчування, одяг, стипендія) для курсантів спеціальності Правоохоронна діяльність Сумської філії ХНУВС, а також їх гарантоване 100% працевлаштування. Також працівники та курсанти Сумської філії ХНУВС поділились з учасниками зустрічі власним досвідом щодо обрання майбутньої професії, наголосили про важливість та вирішальність свідомого вибору майбутньої професії та, відповідно, спеціальності та місця навчання, а також розповіли про цікаві та змістовні робочі та навчальні будні в Сумській філії ХНУВС.

Наприкінці зустрічі учні отримали змістовні відповіді на всі свої запитання до представників Сумської філії ХНУВС щодо вступу та навчання на спеціальностях Право та Правоохоронна діяльність та були запрошені на екскурсію до Сумської філії ХНУВС для більш близького та детального знайомства з навчальним закладом, який може стати для них місцем майбутнього навчання, гарним трампліном для професійного розвитку та кар’єрного росту.