З метою національно-патріотичного виховання, популяризації українського кінематографу та підтримки української культури для здобувачів вищої освіти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ було організовано культпохід на перегляд української художньої стрічки «Мій карпатський дідусь».

Цей фільм, який відбувся у кінотеатрі "Планета Кіно», першокурсники переглянули разом із провідним фахівцем Ганною Мітітєл та куратором групи Анною Решитько.

Фільм мав глибокий повчальний зміст: про спілкування старшого і молодого покоління, про те, як важливо цінувати родинні стосунки, не судити людей за першим враженням. Він був наповнений мальовничими карпатськими краєвидами, українськими традиціями, що викликали позитивні емоції, які роблять людину щасливою.

Здобувачі вищої освіти були задоволені переглядом фільму і вражені його теплим та душевним сюжетом, акторською грою народного артиста України Богдана Бенюка та молодого італійського артиста Сімоне Косте.

Такі культпоходи дуже важливі. Вони духовно збагачують особистість і допомагають молоді дізнатися більше про українську культуру, традиції та мистецтво. Цей фільм, покликаний вчити, виховувати, прищеплювати добрі почуття.

Закликаємо усіх долучатися до переглядів українських фільмів.