Курсанти 3 курсу групи СФ-301 Сумської філії ХНУВС у супроводі доцента кафедри гуманітарних дисциплін Юлії Самойлової та старшого викладача кафедри Анни Решитько, відвідали Господарський суд Сумської області, де за особистого сприяння в.о. керівника апарату Господарського суду в Сумській області Олександра ЛЕБЕДЯ провели виїздне бінарне практичне заняття на тему «Правосуддя».

Мета заходу – підвищення якості практичної складової підготовки фахівців.

У процесі заняття Олександр Лебедь детально ознайомив курсантів із структурою судів, акцентуючи увагу на особливостях роботи саме Господарського суду, його основних функціях та засадах роботи. Крім вищезазначеного, здобувачів ознайомили з онлайн кабінетом "Електронний суд" та показали віртуальні можливості Господарського суду Сумської області, що значно розширило знання та уявлення про роботу системи.

Організація бінарного заняття сприяла закріпленню та вдосконаленню теоретичних знань, а також набуттю практичних навичок для подальшої професійної діяльності майбутніх поліцейських.

Заняття справедливо отримало жваве обговорення, яке підкріплювалося прикладами і ситуативними історіями, які зацікавили його слухачів. Щиро дякуємо Олександру ЛЕБЕДЮ за безцінний досвід та цікаву, змістовну зустріч! Сподіваємося на подальшу співпрацю!