10 січня курсанти третього курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ разом із провідним фахівцем Ганною Мітітєл та куратором групи СФ-301 Анною Решитько відвідали концерт у Сумській обласній філармонії, присвячений 85-й річниці з Дня заснування Сумської області.

Концерт пройшов під гаслом «З ювілеєм, рідна Сумщино!», гортаючи сторінки книги Заслуженого журналіста України Олександра Вертіля «Репетиція діалогу». До даної книги увійшли імена славетних земляків, які прославляли і донині прославляють Сумщину на теренах України та далеко за її межами. Їх внесок у розвиток Сумщини є надзвичайно цінним.

Яскрава і пізнавальна концертна програма була насичена цікавим сценічним дійством, в якій взяли участь кращі творчі колективи та естрадні виконавці області. Артисти продемонстрували високий професіоналізм, виконуючи пісні про любов до України, до Сумщини, до її людей, про єдність у боротьбі за свободу. Цього вечора лунали як відомі українські хіти, так і нові сучасні та авторські твори.

Курсантська молодь отримала потужний душевний і духовний заряд енергії, дізналися багато про наших знаменитих земляків.

Концерт до ювілею області був не лише культурною подією, а й своєрідним актом солідарності з українським народом, який бореться за свою свободу та незалежність.

Під час благодійного концерту відбулась акція збору коштів на підтримку ЗСУ. До акції долучилися і наші курсанти. Зібрані кошти будуть використані для придбання дизель-генераторів для бійців ЗСУ.

Колектив Сумської філії вітає всіх, кому сумська земля дає силу й наснагу, хто тут народився і виріс, хто працював та працює задля процвітання самобутнього і благословенного рідного краю. Нехай 85-й ювілей області єднає всіх її мешканців у прагненні зробити Сумщину квітучою, а Україну – сильною і заможною.

Ми горді за свою область, за свою країну та її культуру.