З метою художньо-естетичного виховання та духовного збагачення для здобувачів вищої освіти було організовано культпохід до Сумського національного театру драми та музичної комедії імені Михайла Щепкіна на перегляд вистави за п’єсою М.Гоголя «Ніч перед Різдвом». «Вистава «Ніч перед Різдвом» - це своєрідна спроба віддати данину цінностям великих традицій, які й досі живлять нашу національну свідомість.

Самобутня версія відомого класичного твору у представленні «щепкінців» була насичена різнобарв’ям яскравих новинок та режисерських знахідок.

Наша молодь мала можливість насолодитися сучасними версіями фольклорно-обрядових співів Слобожанщини, зокрема Сумського регіону, які виконував хор та провідні артисти театру.

Вистава справила велике враження на хлопців та дівчат. Вони багато нового дізналися про українські традиції та звичаї, які маємо шанувати і примножувати.

Культпоходи до театру сприяють розвитку особистості та їх духовному збагаченню, допомагають глибше пізнавати світ української культури та мистецтва, розвивати кругозір та розширювати горизонти.