Команда здобувачів вищої освіти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, до складу якої увійшли представники студентсько-курсантського Парламенту Вікторія Ярова, Валерія Кочура, Ангеліна Правдюк, Діана Бойко та Віталій Політов, взяла участь у тренінговому таборі Bootcamp у межах програми UPSHIFT в Сумській області.

Програма UPSHIFT – глобальна ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах світу, що дозволяє молоді створити власні проекти, отримати менторську підтримку та ресурси на їх реалізацію.

Протягом чотирьохденного тренінгу наша команда «Defenders» мала можливість опановувати корисні навички та отримати чудовий досвід щодо створення та реалізації власного проекту. Учасники тренінгу разом із експертом Bootcamp начальником відділу молодіжної політики Сумської міської ради Тетяною Сенчищевою ділилися своїми думками, ідеями та обговорювали цікаві молодіжні проекти.

Програма UPSHIFT реалізується Громадською організацією «Нова Полтава» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях», у партнерстві з Громадською організацією «Центр Євроініціатив», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.