У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося новорічно-різдвяне свято за участі творчої курсантської молоді та учасників художньої самодіяльності.

Свято розпочалося з вітального слова директора Сумської філії Сергія Лукаша. Сергій Станіславович привітав усіх присутніх із Новим роком та Різдвом Христовим, побажав усім здоров’я, родинного щастя, віри та надії на краще майбутнє, щоб Новий 2024 рік став щасливим для кожного з нас, щоб здійснилися мрії і найголовніше бажання усіх нас – Перемога України!

Студентсько-курсантський Парламент теплими словами подякував всьому науково-педагогічному колективу та висловив особливі слова подяки нашим захисникам та захисницям, завдяки яким можемо святкувати та зустрічати новорічно-різдвяні свята.

У святковій програмі лунали новорічно-різдвяні, сучасні, українські та патріотичні пісні, які є частиною нашої культури, передають дух свята, нагадують проте, що навіть у найтемніші часи завжди є світло надії. А фінальну новорічно-різдвяну пісню, яка стала втіленням справжнього новорічного дива, виконали усі разом. Учасники художньої самодіяльності подарували яскраве новорічно-різдвяне свято, а натомість отримали палкі оплески та щасливі посмішки.

Ми переконані, що навіть у важкі часи повинно бути місце для свята і радості, бо молодь, яка навчається у закладі вищої освіти має відволікатися від повсякденних реалій війни, і вірити в новорічні дива. Ніхто не в змозі забрати в нас наші свята, наші традиції, наші мрії та віру. Бо ми - на своїй землі, вистоїмо!

Колектив Сумської філії дякує за чудовий передноворічний настрій та позитивні емоції, і вітає весь колектив із Різдвом Христовим та прийдешнім Новим 2024 роком!

Ми - сильні! Ми - єдині! Ми переможемо! З Новим 2024 роком!