У рамках інформаційно-профорієнтаційної кампанії Сумської філії ХНУВС, завдяки співпраці з керівництвом школи і спільному прагненню зорієнтувати молодих людей на вибір професії й отримання якісної юридичної освіти, завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін кандидат економічних наук, доцент Лук’янихіна Олена Анатоліївна провела профорієнтаційну роботу серед учнів 11-А класу КУ Сумська ЗОШ I-III ст. №27.

Доповідач детально розповіла про переваги здобуття вищої освіти за спеціальністю 262 Правоохоронна діяльність на умовах держзамовлення, наголосила на обов’язкових етапах для вступу у заклади системи МВС на бюджет і термінах їх проведення в умовах воєнного стану.

До учнів було доведено інформацію про умови вступу й особливості підготовки юристів (спеціальність 081 Право) та правоохоронців (спеціальність 262 Правоохоронна діяльність) у Сумській філії ХНУВС за контрактною формою. Наочність було забезпечено рекламно-інформаційними буклетами та електронною презентацією.

Вичерпні відповіді на всі поставлені запитання, контакти для подальшого спілкування і посилання на гугл-анкету для визначення перспектив навчання було надано безпосередньо в аудиторії усім зацікавленим особам.