День Святого Миколая - одне з найулюбленіших свят українців. Це свято сімейне, сповнене добра, веселощів та турботи про ближніх. Цього дня особливу увагу приділяють дітям, які є сиротами, дітям, позбавлені батьківського піклування, дітям, батьки, яких віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Цьогорічну традиційну зустріч із курсантами, які потребують турботи та опіки директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Лукаш провів разом із начальником Головного управління Національної поліції України в Сумській області Петром Токарем.

Зустріч пройшла у форматі дружнього спілкування під час чаювання. Курсанти висловили захоплення від освітнього процесу, поділилися своїми думками та планами на майбутнє.

«Дорогі курсанти! Бажаю вам міцного міцного здоров’я, щастя та відмінного навчання, бо запорука успіху людини в її освіті, щоб були гідними патріотами нашої країни, і не забували своєї альма-матер, - сказав Сергій Станіславович, а також запевнив, що й надалі, він особисто, і колектив будуть сприяти у вирішенні нагальних питань та соціальних проблем курсантів, підтримуватимуть і надаватимуть необхідну допомогу.

Петро Танасійович, побажав курсантській молоді досягти омріяної мети, і стати справжніми фахівцями своєї справи, щоб Святий Миколай зі своїми янголами-помічниками приніс їм щастя і здійснив усі мрії – великі та маленькі!

Наприкінці зустрічі курсанти отримали подарунки та солодощі.