Доцент кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії ХНУВС Володимир Дементов взяв участь в Антикорупційному тренінгу DCA (DCA Anti-Corruption Training) та отримав персональний електронний сертифікат.

Антикорупційний тренінг DCA – це інструмент електронного навчання за запитом, який є найсучаснішою програмою, яка забезпечує відповідність міжнародному праву з точки зору боротьби з корупцією, інтерактивний тренінг, під час якого учасники отримали знання з теми та інструменти для боротьби з корупцією та впровадження антикорупційної політики на практиці.

Тренінг організовано DanChurchAid (DCA) – датською гуманітарною некомерційною неурядовою організацією. DCA створює стійкі громади, сприяє сталому розвитку та забезпеченню стійких засобів до існування для громад по всьому світу. DCA прагне розвинути спроможність громадянського суспільства, громадських організацій і прав людини захисників, просувати права людини та підтримувати інклюзивні процеси прийняття рішень, а також сильні, підзвітні та відповідальні установи (https://www.danchurchaid.org/).