З нагоди Дня заснування Харківського національного університету внутрішніх справ для курсантів другого курсу Сумської філії було проведено виховний захід «Історія моєї Alma mater» за участю викладачів кафедри юридичних дисциплін Сумської філії професора Олексія Шуміла та старшого викладача Андрія Сядристого.

Виховний захід розпочався з вшанування пам’яті випускників університету, усіх захисників України, які віддали життя за свободу і незалежність нашої держави.

Андрій Олексійович Сядристий та Олексій Михайлович Шуміло розповіли курсантам про історію становлення Харківського національного університету внутрішніх справ, про визначні події в житті Університету, поділилися власними спогадами про час, коли розпочинали свій шлях в Університеті близько 30 років тому.

Курсанти із задоволенням ознайомились із історичними фактами про заснування Університету, його традиції.

Колектив Сумської філії щиро вітає багатотисячну родину Харківського національного університету внутрішніх справ зі святом! Бажаємо щастя й наснаги, великих перспектив і процвітання, гарних і талановитих здобувачів, які з честю і гордістю прославляють свій університет. ХНУВС гідно тримає освітній фронт в умовах воєнного стану з підготовки кадрів для Національної поліції України!

Слава Україні! Разом до Перемоги!