17 листопада у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня студента.

На початку заходу студентсько-курсантське самоврядування презентувало відеоролик під гаслом «Активні. Творчі. Патріотичні». Присутні мали можливість побачити фоторепортаж заходів патріотичного спрямування за участі активної студентсько-курсантської молоді, яка з перших днів війни не стояла осторонь суспільних потреб і невтомно вкладала сили у волонтерську роботу.

Директор Сумської філії Сергій Лукаш привітав здобувачів освіти зі святом і зазначив, що роки студентства - найважливіші у житті молодої людини, які дають можливість реалізуватися і самоствердитися, тому треба брати від них усе найкраще, а головне - знання і досвід. Сергій Станіславович побажав усім успіхів у навчанні, віри в себе і свої можливості, щоб ніколи не покидала енергія, оптимізм, гарний настрій, жага до життя, та віра в Перемогу».

Сергій Станіславович наголосив на важливості бути відповідальними перед пам’яттю тих, хто загинув, захищаючи нашу територіальну цілісність та незалежність України, а також вручив грамоти здобувачам освіти за їх активну життєву та громадянську позицію.

До урочистостей долучилися учасники художньої самодіяльності зі своїми творчими доробками.

Катерина Науменко, заступник директора - начальник відділу навчально-методичної роботи, вітаючи здобувачів освіти зі святом, підкреслила, що дуже символічно, що саме в День студента до традицій долучаються першокурсники, розкриваючи свої молоді таланти, адже завдяки творчості відбувається всебічний розвиток особистості.

Відбувся конкурс талантів «Знайомтесь, ми – перший курс!». Творчі, харизматичні та амбітні першокурсники презентували себе у 4-ох номінаціях: вокальному, літературному, хореографічному та спортивному мистецтві. Кожен виступ учасників був неповторним, захоплюючим, і зворушливим, оскільки тематика номерів віддзеркалювала сучасні реалії.

Учасники конкурсу виконували патріотичні пісні та танці, декламували пронизливі до глибини душі вірші, демонстрували свою фізичну та спортивну загартованість.

У залі панувала святкова та патріотично піднесена атмосфера, яка супроводжувалася бурхливими оплесками вболівальників.

Учасники конкурсу отримали заслужені визнання, солодкі подарунки, а їх таланти яскраво засяють у нашому закладі вищої освіти. Зі святом!