Старший викладач кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Анна РЕШИТЬКО в рамках профорієнтаційної роботи організувала та провела зустріч із майбутніми випускниками Сумської спеціалізованої школи № 29.

Зустріч відбулася з максимальною користю. У межах заходу було презентовано Сумську філію ХНУВС та розглянуто актуальне питання: "Безпека - як найважливіша тема сьогодення"

Першочергово, потенційні майбутні абітурієнти мали можливість дізнатися про напрямки підготовки здобувачів освіти у Сумській філії ХНУВС, терміни навчання, умови вступу та інші питання, пов’язані з професійним вибором. Особливу увагу було акцентовано на перевагах навчання у Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ та спеціальностях, за якими здійснюється набір.

Другу частину зустрічі презентував курсант 3 курсу Сумської філії ХНУВС - Ілля ІЩЕНКО, який детально розглянув питання заборон та обмежень під час воєнного стану, правила поводження із підозрілими предметами, а також правила користування соціальними мережами.

Зустріч була надзвичайно цікавою та результативною, пройшла у дружній легкій атмосфері. Старшокласників особливо зацікавила можливість поспілкуватися безпосередньо зі здобувачем освіти, почути про навчання з перших вуст. Всі мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді.

Приємно відзначити, що результати заходів є, а зацікавленої молоді стає більше!