Провідний фахівець Сумської філії ХНУВС Валерій Кудрявцев взяв участь в онлайн-зустрічі щодо особливості вступу до ХНУВС у 2024 році, яка була організована відділом рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи ХНУВС згідно графіка проведення онлайн-зустрічей з абітурієнтами 2024 року вступу на місця державного замовлення в областях України у листопаді-грудні 2023 року. Зустріч була організована для майбутніх абітурієнтів та їх батьків Сумської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Черкаської та Чернігівської областей.

На зустрічі декан факультету №3 ХНУВС Геннадій Звірянський довів випускникам умови вступу до університету як за державним замовленням, так і за кошти фізичних та/або юридичних осіб, а також наявні спеціальності та спеціалізації на різних локаціях нашого закладу.

Левова частка відведеного на зустріч часу була надана для питань всіх зацікавлених осіб, на які вони отримали вичерпні відповіді. Не оминули увагою присутні на зустрічі і Сумську філію ХНУВС – цікавість визвали спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців у філії, який предмет на вибір НМТ має найбільший ваговий коефіцієнт для вступу за державним замовленням, перелік документів, які потрібні для вступу, а також терміни початку вступної кампанії.

Наприкінці зустрічі майбутнім абітурієнтам була надана контактна інформація приймальної комісії ХНУВС та Сумської філії ХНУВС.