У рамках Тижня безпеки дорожнього руху для здобувачів освіти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ був проведений виховний захід «Обізнані-озброєні» за участі інспекторів сектору зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Сумській області капітана поліції Ксенії Красовської та старшого лейтенанта Марини Горьковської.

Даний захід був проведений у форматі діалогу «питання-відповіді» з метою підвищення обізнаності та усвідомлення студентсько-курсантською молоддю найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Спілкуючись із майбутніми правоохоронцями інспекторки патрульної поліції обговорили багато важливих питань, зокрема, про найпоширеніші порушення правил дорожнього руху та їх жахливі наслідки, ознайомили зі змінами до законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.

Інспекторки переконані, що заходи такого характеру допоможуть сформувати правову свідомість у кожного учасника дорожнього руху та наголосили не нехтувати правилами дорожнього руху, а бути свідомими та відповідальними громадянами.

Захід був цікавим, змістовним і корисним, здобувачі освіти отримали вичерпну інформацію щодо дотримання встановлених правил дорожнього руху.

Представниці патрульної поліції постійно проводять заходи виховного та просвітницького характеру зі студентами та курсантами нашого закладу вищої освіти і докладають багато зусиль, аби наша молодь була обізнана в безпекових питаннях.