Волонтери студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Юлія Івченко Аліна Шевченко, Анастасія Замяткіна, Олександр Овчаров та Дарія Більченко привітали колектив та вихованців Центру культури та дозвілля Сумської міської ради з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Дана зустріч відбулася за участі начальника відділу культури Сумської міської ради Наталії Цибульської, директора Центру Юлії Тараненко та керівника студії Юлії Горбачової.

У ході зустрічі курсанти-волонтери познайомили дітей-гуртківців із професією поліцейський, провели цікаву, пізнавальну вікторину, подарували вихованцям хобі-студії дизайну та технологій "Щасливий час" творчі матеріали і солодощі та разом виготовили патріотичну поробку "Вільні творити майбутнє".

Провідний фахівець Ганна Мітітєл зазначила, що акція «Зробимо життя дітей щасливішими» започаткована студентсько-курсантським Парламентом з метою придбання необхідного для розвитку творчого потенціалу дітей, серед який діти ВПО, та стане чудовим приводом для формування їх духовності та самореалізації, а також подальшої співпраці та підтримки творчих дітей нашого міста.

Тепла атмосфера, радість в очах, задоволення від майстер класу, взаємодія молоді з дітьми – це стимул не зупинятися, а працювати заради нашого майбутнього.