У рамках здійснення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді для учнів Сумського ЗЗСО №26 Сумської міської ради доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Юлією Самойловою було організовано професіографічну екскурсію до філії за участю провідного фахівця філії Валерія Кудрявцева та викладача кафедри юридичних дисциплін Євгенії Манько. Майбутнім абітурієнтам провели цікавий та інформативний захід про криміналістику як науку. Зокрема, обговорили її основні завдання та напрями роботи, а також на наочних прикладах вчилися здійснювати різні криміналістичні дослідження.

Також для учнів провели профорієнтаційну бесіду про основні спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у філії, особливості вступу та навчання в університеті. Окрім того, поговорили про різні юридичні професії та яка роль кожної з них у антикорупційній діяльності.

Безсумнівно, зустрічі у форматі офлайн сприяють більш продуктивному діалогу з учнями, забезпечують яскраві враження, масу емоцій та отримання дійсно корисної інформації для майбутнього професійного самовизначення.