З метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з правничими професіями, умовами вступу до Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, особливостями навчання, наукової роботи та дозвілля студентів та курсантів, матеріально-технічною базою, перспективами працевлаштування був проведений спільний День відкритих дверей Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ та Головного управління національної поліції в Сумській області.

Перед початком заходів молодь отримала необхідну та корисну інформацію щодо навчального закладу, ознайомилася з інформаційно-іміджевою продукцією, отримала консультації щодо умов вступу.

Зі школярами зустрілися представники керівного складу Головного управління національної поліції в Сумській області та філії та відповіли на всі запитання.

Випускники ознайомились з виставкою зброї та спеціальних засобів, що знаходяться на озброєнні управління «КОРД» ГУНП в Сумській області та управління патрульної поліції у Сумській області. Поліцейські-кінологи продемонстрували роботу службових собак з виявлення вогнепальної зброї та наркотичних засобів. Під час проведення заходу відвідувачі переглянули презентацію про навчальний заклад, навчання та дозвілля курсантів і студентів.