Під таким гаслом відбулася профорієнтаційна бесіда з учнями КУ Сумська загальноосвітня школа № 5 м. Суми доцентки кафедри гуманітарних дисциплін, Тетяни Пономаренко, котра презентувала спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти у Сумській філії ХНУВС.

Особливу увагу було акцентовано на перевагах навчання у філії; актуальності та необхідності у сучасному суспільстві професій, які можна здобути, навчаючись на спеціальностях 081 Право та 262 Правоохоронна діяльність; особливостях організації освітнього процесу; високому рівні теоретичної та практичної підготовки майбутніх професіоналів.

Класний керівник Тетяна Мирошниченко наголосила на особливостях проведення Національного мультипредметного тесту у 2024 році та важливості здійснення правильного вибору професії для сучасної людини.

У ході зустрічі обговорили основні питання, які можуть виникати у майбутніх абітурієнтів. За результатами заходу визначили подальші вектори співпраці між Сумською філією ХНУВС та КУ Сумська загальноосвітня школа № 5 м. Суми.