6 вересня 2023 року викладачем кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Колобиліною О.О. та заступником начальника управління Міграційної поліції – начальником 1-го відділу протидії нелегальній міграції ГУНП в Сумській області капітаном поліції Колченковим Б.Ю. було проведене бінарне засідання для курсантів 3 курсу з дисципліни: «Протидія нелегальній міграції» на тему : «Нелегальна міграція в контексті загально-міграційної ситуації в Україні. Діяльність Національної поліції щодо протидії нелегальній міграції».

Богдан Юрійович долучився до обговорення з курсантами даної теми, розкрив детально причини нелегальної міграції в України, які види нелегальної міграції привелюють на сьогодні в Україні та безпосередньо на території Сумського регіону; стан та динаміку нелегальної міграції в Україні та в нашому регіоні. Навів приклади з практичної роботи щодо заходів, які приймаються органами поліції з метою попередження та припинення нелегальної міграції; розповів про взаємодію органів поліції з іншими органами влади, діяльність яких пов’язана із запобіганням нелегальній міграції.

Курсанти після плідного обговорення питань заняття, отримали чітке уявлення про нагальність та актуальність проблеми протидії нелегальній міграції в нашій країні та засвоїли необхідні теоретичні знання.

Щиро дякуємо Богдану Юрійовичу за участь у зайнятті. Сподіваємось на подальшу співпрацю!