Відповідно до плану профорієнтаційних заходів кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС 10 жовтня 2023р. викладачем кафедри Валерієм Матусом була проведена профорієнтаційна зустріч із керівництвом Сумської класичної гімназії.

Під час зустрічі були обговорені питання інформування випускників щодо умов вступу на навчання до філії, правил подання документів кандидатів на навчання у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, особливості організації освітнього процесу, практичного навчання, наукової та міжнародної діяльності, дозвілля студентів та курсантів.

Звернуто увагу на високій рівень матеріально-технічної бази філії, високу якість підготовки майбутніх фахівців в галузі права та правоохоронної діяльності.

В ході зустрічі обмінялись власним досвідом, обговорили основні проблеми та перспективні напрямки розвитку зв’язку між закладами освіти, участі у наукових програмах, проведенні науково-практичних конференцій, сумісних навчально-методичних семінарів, практичних та бінарних занять, можливості доступу до наукової бази філії, та багато інших важливих питань співпраці.

Після завершення заходу були надані інформаційно-агітаційні матеріали з детальною інформацію про Сумську філію Харківського національного університету внутрішніх справ.

За результатами зустрічі укладено договір про подальшу співпрацю.