Важливість євроінтеграції для розвитку нашої країни сьогодні є беззаперечною. Відповідно до плану роботи куратора доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Юлією Самойловою зі здобувачами вищої освіти 2 курсу спеціальності Правоохоронна діяльність було проведено кураторську годину з елементами квест-гри на тему «Перспективи євроінтеграції для молоді України».

Під час зустрічі обговорили ряд важливих питань та дійшли висновку, що для України європейська інтеграція є засобом модернізації економіки, залучення іноземних інвестицій та нових технологій, підвищення конкурентоспроможності вітчизняних виробників та можливість виходу на єдиний внутрішній ринок ЄС. Окрім того, здобувачі наголосили на важливій ролі, яку відіграє молодь у державотворчих процесах сьогодення, потребі консолідації зусиль і думок, спрямованих на побудову якісно нової держави.

Також у межах квест-гри переконалися, які можливості та перспективи відкривають євроінтеграційні процеси для молоді України.

Такий вид виховного заходу дав можливість здобувачам перевірити свої знання з питань, що стосуються Європи та процесів євроінтеграції.