Шановні курсанти першого курсу закладів освіти Міністерства внутрішніх справ України!

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва щиро вітаю вас із важливою та урочистою подією – складанням Присяги працівника поліції!

Велика честь бути відданим і вірно служити Українському народові, який сьогодні героїчно захищає свою землю, виборює волю, свободу і незалежність нашої Батьківщини, наближаючи Перемогу.

Пишаюся тим, що саме ви стали на шлях захисту правопорядку, безпеки і справедливості, що покладає на вас обов’язок навчатися, гідно нести службу, захищати Україну та громадянське суспільство. Здобуваючи майбутній фах, докладайте якомога більше зусиль на заняттях і тренуваннях, ставайте щодня кращими, розумнішими, досконалішими.

Упевнена, що після Перемоги ви відбудуєте нашу державу, створите сучасне безпечне середовище на всій її території, гарантуватимете безпеку громадян, мир і злагоду.

Нехай Присяга буде незмінною у ваших благородних серцях. Служіть сміливо, самовіддано, справедливо! Нехай кожен день вашої служби буде сповнений гордості за те, що ви робите для Українського народу.

Будьте завжди гідними представниками Національної поліції України, демонструючи високий рівень патріотизму, професіоналізму та порядності.

Слава захисникам і захисницям України! Слава Україні!