Шановні курсанти-першокурсники! Від імені Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України вітаю вас із урочистою подією – складанням Присяги працівника поліції!

У цей день розпочинається новий етап у вашому житті – етап зрілості та відповідальності перед нашою державою, українською нацією, близькими та рідними. Присягнувши на вірність Українському народові, ви взяли на себе зобов’язання – захищати Україну, яка є правовою державою, служити суспільству, забезпечуючи охорону прав і свобод людини, протидіяти злочинності, підтримувати публічну безпеку і порядок.

Ви не лише служителі закону, але й приклад справедливості та гідності для інших. Попереду – у професійній діяльності поліцейського – буде багато викликів і завдань, але переконаний, що ваша відданість Присязі та рідній державі дозволить з легкістю подолати їх.

Пам’ятайте слова Присяги, з гідністю йдіть до кінця обраним шляхом. Будьте вірними своєму вибору – вибору правди, добра та честі! Будьте впевненими у своїх силах, можливостях, у вашому майбутньому! Нехай здобута освіта стане запорукою особистого успіху й професійного зростання. Проте знайте, що без щоденної клопіткої роботи над собою, постійного самовдосконалення і професійної самоосвіти життєвий успіх залишатиметься тільки в мріях.

Успіхів вам, курсанти, у служінні нашій Україні та сильному духом, мужньому і незламному Українському народові! Будьте завжди справжніми! З честю і гідністю служіть, навчайтеся та захищайте, змінюйте життя громадян на краще. Перемоги та добра!

Слава Україні!