Команда здобувачів вищої освіти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ у складі Величка Артема, Нікіфорука Артура, Завидного Дмитра та Борисенка Едуарда взяла участь у забігові "Незламні", який проводився вдруге у Сумах. Організаторами забігу є Race Project і управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

Учасники забігу мали подолати чотири кілометри, на шляху яких було десять перешкод. Фізично загартовані курсанти успішно пройшли випробування: стрибали з автомобільними покришками над головою, підтягувались на гімнастичній стійці, долали водну перешкоду, повзли під колючим дротом, носили відра з водою, кидали покришки на влучність, бігали з мішками, повзли з тубусом під дротом, йшли командою на лижах та фінішували разом, тримаючись за мотузку.

Серед десяти команд-учасниць наша команда фінішувала п’ятою. Це чудовий результат! Хлопці з честю і гідністю, відчуттям віри і свободи продемонстрували свою силу, незламність духу.

Колектив Сумської філії пишається здобутками здобувачів освіти і бажає нових подальших успіхів, популяризувати спорт та пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді.