Відбулося перше у новому 2023/2024 навчальному році засідання вченої ради Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ. На початку засідання голова вченої ради Сергій Лукаш привітав усіх з початком нового навчального року, побажав усім сил та наснаги для досягнення професійних цілей та успіхів.

Серед питань, які було розглянуто під час засідання, були наступні: про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ; про стан готовності філії до початку нового 2023/2024 навчального року в умовах дії воєнного стану та низка інших важливих для життєдіяльності закладу питань.

Голова вченої ради наголосив, що в умовах воєнного стану колектив філії продовжує працювати, показуючи високі результати роботи, виконує усі завдання, поставлені Міністерством внутрішніх справ і Міністерством освіти та науки України, вирішує питання, повʼязані з організацією освітнього процесу, наукової, міжнародної, виховної діяльності закладу вищої освіти.