Голова студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Вікторія Ярова була у складі молодіжної команди Сумщини, яка взяла участь в Українському молодіжному форумі "Відновлення в єдності", організований Радою з молодіжних питань при Президентові України.

Протягом трьох днів креативна та патріотично-свідома українська молодь зібралася разом для того, щоб в черговий раз довести незламність нашого народу та показати вічний вогонь в очах натхненної молоді України, яка готова створювати майбутнє.

Учасники форуму мали можливість долучитися до Пленарних панелей, на яких досвідом ділилися спікери з різних сфер діяльності: волонтерства, молодіжна політика, громадянська освіта, молодіжна інфраструктура тощо.

По приїзду Вікторія поділилася яскравими враженнями. "Надзвичайно насичено та змістовно. Надзвичайно задоволена, що мала можливість відвідати такий масштабний захід разом із молоддю Сумщини. Почувши безліч інформації, віра залишається в одне - ми незламні, коли єдині. І Ми, українці, вміємо створювати в тих масштабах, в яких здатні уявити! Після спілкування, слухання та спостережень вірю, що молодь - дійсно рушійна сила. Саме тут, і саме зараз".

Не біймося рухатися вперед. Розвиваймося і розвиваймо! В єдності наша сила!