26 серпня курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Артур Нікіфорук та Дмитро Крупецьких взяли участь у трикілометровому легкоатлетичному забігові "Шаную Воїнів, біжу за Героїв України", який проводився у місті Суми.

На початку заходу всі учасники вшанували хвилиною мовчання захисників, які загинули у російсько-українській війні.

На стартових номерах Артура (71) та Дмитра (73) були прізвища Даніїла Лящука, Дмитра Коцюбайла, Віктора Мельниченка, Олександра Ткаченка, які поклали життя за свободу України.

Даний забіг не був змаганням. Це історія про Героїв. І час не важливий, однак наші курсанти продемонстрували чудові результати: Артур подолав три кілометри за 10 хв. 30 сек., а Дмитро за 11 хв. 20 сек.

Брати участь у спортивних заходах дуже важливо, і вкрай необхідно. Бо саме вони загартовують силу духу, і волю до перемоги. «Сьогодні ми бігли за Героїв України, це дуже відповідально і почесно. Нам не байдужа доля наших воїнів, наших героїв, доля нашої України, нашої рідної Сумщини Ми показали, що пам’ятаємо і шануємо їх. Вони наші захисники і про них має бути пам'ять », - говорять курсанти.

Долучаймося, разом ми сила. Перемога за нами!