Голова студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, курсант 2 курсу Вікторія Ярова стала переможницею міського конкурсу «Молодіжна еліта» у номінації «Лідер студентського самоврядування», який проводився відділом молодіжної політики Сумської міської ради до Дня молоді.

Під час урочистої церемонії, яка відбулася у молодіжному центрі «Романтика», Вікторія отримала сертифікат на 15 тис. грн. та подарунок від організаторів, а студентка 4 курсу, голова наукового сектору студентсько-курсантського Парламенту Аль Хататнех Месун, яка також презентувала себе у номінації «Наукова діяльність», була відзначена дипломом за участь.

Колектив Сумської філії пишається здобутками своїх здобувачів вищої освіти, так тримати!

Дорогі студенти, курсанти та усі, хто молодий в душі, вітаємо із Днем молоді, який вдруге відзначає наша українська молодь разом з усім світом 12 серпня!

Будьте впевненими в собі та своїх можливостях. Будьте наполегливими та відповідальними до будь-яких справ. Будьте сильними духом, щоб ваші вчинки завжди були добрими, сміливими і справедливими. Будьте дружніми і єдиними, бо тільки разом ми зможемо подолати усі перешкоди, відстояти незалежність та наблизити нашу перемогу!

Нехай ваша молодість буде часом розвитку та сподівань. Мрійте, дійте та надихайте! Зі святом!