11 липня курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Вікторія Ярова, Ангеліна Правдюк та Аліна Шевченко взяли участь у заході "Проектний менеджмент для органів студентського самоврядування", який організував Відділ молодіжної політики Сумської міської ради спільно з Управлінням молоді та спорту Сумської ОДА.

Під час форуму учасники ознайомились із основними ознаками соціального проєкту, навчились знаходити ключову проблему та зацікавлені сторони проєкту.

На даному заході у студентської молоді міста була можливість прослухати лекцію Ганни Швіндіної - докторки економічних наук , викладачки Амерікан Юніверсіті Київ та Сумського державного університету, виконавчої директорки ГО"Центру освіти впродовж життя". Також на форумі була присутня Любов Карпенко - директорка ТОВ "Телекомпанія СТС", яка провела лекцію на тему "Медіаконтент в соц.мережах"

Після отримання теоретичних знань від фасилітаторів учасники писали власну проектну заявку, обговорюючи ідеї в командах, а згодом представили напрацьовані ідеї.

"Захід був змістовний, а що найголовніше - ми зможемо застосовувати отримані знання при створенні власних проектів",- коментує голова інформаційно-медійного сектору студентсько-курсантського Парламенту філії Ангеліна Правдюк.

Насичуйте своє життя і пам'ятайте, що немає нічого ціннішого ніж знання!