У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся творчий звіт вокальної студії «Натхнення» під гаслом «Співаймо за Україну, за її Незалежність, за Волю її», присвячений 27-й річниці Конституції України. На концерті були присутні викладачі, курсанти та слухачі первинної професійної підготовки «Академія поліції».

На початку програми хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за Україну. Усіх зі святом привітав директор СЦППП «Академія поліції», капітан поліції Олександр Мінченко.

У святковій програмі пролунали пісні, які символізують дух українського народу, передавалися з покоління в покоління як генетичний код. Талановита курсантська молодь співала серцем і душею українські та патріотичні пісні, пісні про маму і про Україну. У програмі взяли участь курсанти Ілля Іщенко, Тетяна Ляшенко, Олександра Абашкова, Ольга Коваленко, Вікторія Ярова, Поліна Бортник, Дарія Ткаченко, Юлія Івченко, Олександр Овчаров, танцювальний колектив першокурсників, а також слухач первинної професійної підготовки Ольга Решетнік.

У фіналі пролунала пісня «Заспіваймо за Україну, за її Незалежність, за Волю її», яка об’єднала весь зал. На прохання пролунала пісня, яка увійшла до загальноуніверситетського відеоролику «Ми – творчі, сильні, незламні! Разом до Перемоги! Слава Україні!»

Для талановитої молоді – це творчий поштовх, який дає можливість через пісню висловити свою любов до рідної землі, до своєї країни, до своїх захисників, які не шкодуючи свого життя боронять наші кордони.

Зі святом, з Днем Конституції України!