Курсанти групи СФ-201 Сумської філії ХНУВС разом із куратором, доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Тетяною ГЕРАЩЕНКО відвідали Сумську центральну міську бібліотеку імені Тараса Шевченка. Провідний бібліотекар Любов ТРОЯН ознайомила здобувачів вищої освіти з фондами абонементу, читального залу, мережевими інформаційними ресурсами, розповіла про особливості роботи закладу, про зустрічі читачів із авторами творів та цікаві заходи, які проводяться у бібліотеці і  запропонувала курсантам поповнити ряди читачів.   
 
У читальній залі відбулась зустріч із психологом Ресурсного центру психологічної та фізичної допомоги Інною САГЕР. Вона в інтерактивній формі провела бесіду з курсантами про основні правила поведінки з військовими, які повернулись з фронту. Практичний психолог розкрила особливості психологічного стану воїнів, які пережили стресові ситуації та отримали психологічні і фізичні травми. Присутні переглянули фільм, що демонструє стан військовослужбовців після ротації. Фахівець надала практичні  рекомендації щодо комунікації з воїнами в період їх реабілітації.
 
Курсанти отримали запрошення відвідувати різноманітні заходи, які проводяться бібліотекою. Вони щиро подякували бібліотекарам і психологу за цікавий пізнавальний матеріал, а бажаючі змогли стати читачами культурно-освітнього закладу.