22-23 червня актив студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяв участь у роботі Школи органів студентського самоврядування, організованою відділом молодіжної політики Сумської міської ради.

Упродовж двох днів наша молодь разом зі студентськими лідерами закладів вищої освіти мала можливість ознайомитися з різними аспектами діяльності студентського самоврядування. Учасники заходу разом із представники ГО "Національна асамблея студентів України" говорили про мотивацію для студентів та як тримати команду в ресурсі.

Програма складалася з чотирьох пленарних панелей, що являли собою лекції від експертів у сфері молодіжної політики та студентського самоврядування. Четверта панель - написання учасникам проєктів, які можна втілити до Дня студента. Кожна з 6-ти випадково утворених команд представила свої цікаві проєкти, орієнтовані на дозвілля студентів та благодійність. Наостанок усі учасники отримали сертифікати, подарунки та сувенірну продукцію.

Змістовно та цікаво проведений час у роботі Школи надав курсантам-парламентаріям новий досвід і думки щодо поліпшення життя студентсько- курсантської молоді Сумської філії.

Студентсько-курсантський Парламент нашого закладу вищої освіти вдячний організаторам за ідею створення Школи ОСС та джерело натхнення для молодіжної спільноти. Впевнені, що даний захід вмотивує нашу молодь до реалізації творчих ідеї у закладі вищої освіти.