У перший місяць літа ми відзначаємо День Конституції України. День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

В рамках святкування Дня Конституції України в бібліотеці представлено книжкову палітру «Конституція - це шлях утвердження української Держави».

На виставці представлена література з фонду бібліотеки, яка відображає видання Основного Закону у різні роки та різними видавництвами України

Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом створювати нову європейську державу.