Курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Максим Мостовий, Альона Воропай, Анна Старікова, Діана Бойко, Олександр Овчаров, Аліна Шевченко, Ольга Коваленко, Альона Ющенко, Анастасія Синякова разом із новообраним головою студентсько-курсантського Парламенту Вікторією Яровою відвідали цікаву виставку експонатів зі сміття, що була спрямована на покращення якості та чистоту нашого міста.

Проблеми навколишнього середовища, свіжі погляди і шляхи їх вирішення висвітлили організатори виставки, талановиті молоді сумські митці, засновники артпростору Pogrib Ігор Титаренко та Олександр Бабич.

Наші курсанти мали можливість насолодитися чарівною атмосферою та зануритися в творчі інсталяції, створені через поєднання мистецтва та екології. Це поштовх до думок та дій, що покращать нашу планету і збережуть її від впливу екологічної невихованості.

На згадку, адміністраторки виставки залишили цікаві візерунки на руках відвідувачів. Враження курсантів описати можна лаконічно: яскраво, незвичайно, натхненно!