Здобувачі освіти, викладачі та співробітники Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали Сумський Національний театр драми та музичної комедії імені Михайла Щепкіна, де переглянули прем’єрний показ концерту-кіноманія «POPCORN», режисером-постановником якого виступив Владислав Писарев.

Концертне дійство було насичене неймовірно яскравою музичною програмою, яка супроводжувалася мультимедійним показом фрагментів із популярних фільмів.

У супроводі оркестру Національного театру під керівництвом заслуженого працівника культури України Віталія Таміліна в концертній програмі лунало багато української музики, відомих пісень, зарубіжних шлягерів та сучасних хореографічних постановок, які виконували артисти театру. Глядачі щиро дарували бурхливі оплески та скандували «Браво».

«Ми отримали велике враження від чудового мистецького дійства, і змогли насолодитися неперевершеним сучасним концертом, незважаючи на повітряну тривогу», - говорить Ганна Мітітєл, яка сприяла культпоходу до театру у рамках програми Університету культури. Бажаємо «щепкінцям» процвітання, натхнення, нових ідей і творчих задумів».